EVENTS

Vil I skabe ekstra opmærksomhed omkring en butiksåbning eller reception – og i den forbindelse har brug for at skabe de perfekte musikalske rammer, kan AHP Artist være behjælpelige. Vi leverer underholdning til alle typer events, lige fra butiksåbninger til udstillinger af kunst og design. Uanset hvilken underholdning I vælger (den jazzede pianist, DJ’en eller en playliste), vil vi med sikkerhed give din begivenhed synlighed, opmærksomhed og en anderledes markedsføring, der appellerer til målgruppen.

Foretrukken underholdning

Hoteller & restauranter

AHP Artist samarbejder med hoteller, godser og tilsvarende festarrangører. For uanset, om I skal afholde bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, konferencer, firmafester eller julefrokoster, kan vi levere og stå for underholdningen. Vi betragter os som jeres samarbejdspartner, fordi vi har samme interesse som jer – nemlig, at jeres gæster får en uforglemmelig oplevelse.

Caféer & natklubber

Skal der fyres lidt op på caféen, og skal natklubbens dansegulv fyldes? Det kan AHP Artist sørge for. Vi skaffer den rigtige DJ til det rigtige sted, vi formidler kontakten til klubnavne som Joey Moe, L.O.C., Morten Breum eller Zididada, og vi kan levere dansere og add ons som saxofon, percussion, trompet eller guitar. AHP Artist kan også stå for DJ-vagtplaner, vi afholder DJ-møder, og vi udvikler kunstnernes faglige niveau. Med andre ord: Vi sørger for underholdningen – så skal I bare holde festen …

Bryllupper

Hos AHP Artist ved vi, at et bryllup er jeres livs fest. Til den kan vi levere den perfekte underholdning. Sangeren eller saxofonisten under vielsen, den rigtige stemning til bryllupskagen eller receptionen, dinnerpianisten, DJ’en med eller uden add on, livemusik med udgangspunkt i 80’er, 90’er eller tidens musik, kendte solister, der skal synge et sang eller tre for dit livs udkårne. AHP Artist er leveringsdygtige i det hele, men først og fremmest leverer vi den helt rigtige stemning til jeres kærlighedsfest.

Vi har udstyret

AHP Artist har også udstyret til din fest og jeres arrangement. Lyd, lys, DJ-pulte, iPads med specielt designede playlister – lige nøjagtig det, der skal bruges til at afvikle din underholdning. Vi står også for opstilling og nedtagning af udstyret, og har I brug for en lydmand, har vi den rigtige til jeres behov.

Når du booker os, varetager vi

Kontraktudarbejdelse

Tidsplaner & afviklingsplaner

Booking af korrekt lyd og lys, tilpasset venue, gæsteantal, artist m.m.

Håndtering af tech-rider (produktionskrav fra artist)

Den direkte kontakt til venue

Afviklingsansvarlig til arrangementsafvikling

AHP Artist er specialister indenfor

 • DJ’s
 • Add on: Saxofon, Guitar, Percussion, Vocal
 • Klubnavne
 • Koncertnavne
 • Livemusik
 • Kendte solister
 • Solomusikere
 • Stand up

AHP Artist Samarbejdspartner

AHP Artist har igennem årene skabt et netværk af professionelle samarbejdspartnere, som ligeledes kan være behjælpelige med at løfte jeres event til nye højder. Her kan blandt andet nævnes:

 • Professionelle fotografer
 • Professionel Catering-leverandører
 • Professionelle Bartendere

Referenceliste

TV2, Nox Network, Nordea, Bestseller, Lego, Danske Bank, DOK5000, Fynske Medier, Herstal, Novo Nordisk, Odense Kommune, Aabenraa Kommune, Oure Sport & Performance, Exhausto og mange flere.