FIRMAARRANGEMENTER

Vil I glæde jeres medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere med en underholdende firmafest, hjælper vi jer gerne. Hos AHP Artist har vi mere en 20 års professionel erfaring med firmafester i alle størrelser, hvor vi leverer god musik og spændende underholdning. Vi kan levere underholdning til alle typer firmaarrangementer – om I skal holde åbningsreception, kundearrangement, den årlig julefrokost eller jubilæum, finder vi i fællesskab den rette underholdning til jeres fest. Indslag som stand-up giver jer et godt grin under middagen, mens DJ’s, Live-musk og solister vil skabe en øjeblikkelig fest, der driver dine kollegaer ud på dansegulvet.

Foretrukken underholdning

DJ’s

Trænger afdelingen til at blive rystet sammen – og har I brug for at skabe de perfekte ramme for en fed afdelingsfest, er indslag som DJ altid en god ide. Hvis I har styr på jeres musiksmag, leverer vi den helt rigtige DJ til jer. I fællesskab med vores DJ udarbejder I et mix, der får jer til at danse til den lyse morgen.

KENDIS DJ’s

Skal DJ-indslaget være endnu mere underholdende, kan I booke en kendt karakter. Vi kan blandt andet nævne Joakim Hediger, Nicoline Toft, Lille Lars & Jørgen De Mylius. 

DJ-indslag kan suppleres med Add-On saxofon, percussion, guitar eller vokal. Dette skaber en live-musik stemning, du og dine kollegaer sent vil glemme. 

Live-musik

En anden sikker vinder der sætter gang i festen, er live-musik. Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige band, der afspejler dine gæsters musiksmag og passer til anledningen. Firmaer vælger oftest cover-bands med et repertoire fra 80’erne, 90’erne, 00’erne og det nye.

Stand-Up

Skal I have et godt grin sammen inden danseskoene rammer gulvet, kan vi anbefale et stand-up indslag med kendte og kompetente komikere. Frank Hvam, Linda P, Lasse Rimmer og Brian Mørk er blot nogle af vores stærke navne.

Koncertnavne & solister

Der er garanti for at I får en uforglemmelig aften, når vi leverer koncertnavne som Zididada, Nahiba, Moonjam, Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Kato, Morten, Dodo And The Dodos, Shaka Loveless, Joye Moe og mange flere. Hos os kan alt lade sig gøre – det eneste der sætter en ramme, er budgetter og turneplaner. Før og under arrangementet tilrettelægger vi alt for jer, det eneste I skal bekymre jer om, er at medbringe det gode humør. 

Der er også mulighed for at benytte sig af et backing band, hvor både behovet for cover-musik og 

oplevelsen af en kendis solist kan imødekommes. Vi kan bland andet booke Anders Blichfeldt, Sanne Salomonsen, Peter A.G., Tøserengene, Lis Sørensen og mange flere. Dette indslag byder på en komplet live-løsning hvor kendte numre leveres af den originale artist samt suppleres med nyt og ældre velkendt reperttoire udført af professionelle musikere. 

Når du booker os, varetager vi

Kontraktudarbejdelse

Tidsplaner & afviklingsplaner

Booking af korrekt lyd og lys, tilpasset venue, gæsteantal, artist m.m.

Håndtering af tech-rider (produktionskrav fra artist)

Den direkte kontakt til venue

Afviklingsansvarlig til arrangementsafvikling

Det siger vores kunder

Intenz (Gitte Riis Axelsen)

”Vi havde en super fest i lørdags og alle var glade. Tak for en god og professionel oplevelse både med AHP Artist og jeres DJ. Håber at vi ses en anden gang”.

Exhausto (Trine Nielsen)

”I forbindelse med vores 60-års jubilæum, har vi brugt AHP Artist til booking af musik og lyd. Allerede fra det første møde, vidste vi at vi var i trygge hænder, idet vi fik en yderst professionel vejledning fra start til slut. Det hele kulminerede på selve aftenen, hvor vi oplevede at Hannibal og hans team havde 110% styr på alt, hvad der foregik backstage og hele tiden havde fokus på at få skabt den bedste fest for os. Vi vil til enhver tid benytte Hannibal igen – forhåbentlig inden vores næste jubilæumsfest. ”

Hotel Hesselet (Peter Karner)

Hotel Hesselet har brugt AHP Artist i flere forskellige sammenhæng. Som underholdning og dansemusik til mindre og større selskaber – alt fra det mere afslappede selskab til den store ”abefest” med diskotek og høj musik til den lyse morgen. Alle opgaver, vi har udfordret AHP med – og fortsat udfordrer med – bliver løst til vores og vores gæsters fulde tilfredshed. AHP lytter til vores behov og finder den rigtige løsning.

Hotel Hesselet er blandt de bedste hoteller i Danmark, og vores gæster forventer en høj kvalitet i det produkt, vi leverer – det gælder både værelser, madoplevelser og underholdningen til et selskab eller en firmafest. Derfor kan vi kun anbefale AHP Artist, fordi vi kan være sikker på, at vi får den bedste kvalitet og service til vores gæster.

AHP Artist er specialister indenfor

 • DJ’s
 • Add on: Saxofon, Guitar, Percussion, Vocal
 • Klubnavne
 • Koncertnavne
 • Livemusik
 • Kendte solister
 • Solomusikere
 • Stand up

AHP Artist Samarbejdspartner

AHP Artist har igennem årene skabt et netværk af professionelle samarbejdspartnere, som ligeledes kan være behjælpelige med at løfte jeres event til nye højder. Her kan blandt andet nævnes:

 • Professionelle fotografer
 • Professionel Catering-leverandører
 • Professionelle Bartendere

Referenceliste

TV2, Nox Network, Nordea, Bestseller, Lego, Danske Bank, DOK5000, Fynske Medier, Herstal, Novo Nordisk, Odense Kommune, Aabenraa Kommune, Oure Sport & Performance, Exhausto og mange flere.