PRIVATARRANGEMENTER

Vil du holde en fest, dine gæster sent vil glemme? Lad os hjælpe dig med at finde den helt rette underholdning som passer til anledningen. Hos AHP Artist har vi mere en 20 års professionel erfaring med at skabe fest og glæde understøttet af god musik og spændende underholdning. Vi leverer en exceptionel underholdning indenfor alle genrer og til alle typer private arrangementer. Uanset om du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation, jubilæum eller reception, er vi med til at sætte gang i din fest. Indslag som Dinner skaber en særlig stemning under middagen, mens DJ’s, Club Acts og koncertnavne skaber en øjeblikkelig fest, der får dine gæster ud på dansegulvet.

Foretrukken underholdning

Dinner-musik

Lyden af en perfekt aften er en latterfyldt middagssal kombineret med stemningsskabende musik i baggrunden – enten leveret af en erfaren pianist suppleret med sang, en playliste med tilpasset musik til anledningen, eller en DJ suppleret af en saxofonist. Uanset om du et til lavmælt eller livligt, klassisk eller rytmisk, er fællesnævneren for vores indslag altid kvalitet. Vi har et bredt repertoiret og booker altid uddannede og/eller erfarende musikere, der leverer en oplevelse i verdensklasse.

DJ’s

Har du brug for at skabe de perfekte ramme for en god fest, som gæsterne ikke vil hjem fra, er valget af den rigtig DJ meget vigtig. Hvis du har styr på din egen samt dine gæsters musiksmag, leverer vores DJ’s et mix der får dine gæster til at danse til den lyse morgen.

Magiske musikoplevelser

Vil du give dine gæster en magisk musikoplevelse, der får dem til at rejse sig fra stolene, skal du bruge en saxofonist, percussionist, guitarist eller sanger. I dette indslag tilføjer vi et ekstra element til musikken via et instrument, som skaber fornemmelse af lækker live-musik. De professionelle musikere som vi benytter til denne smagfulde oplevelse, har optrådt med navne som Zididada, L.I.G.A, Düne, L.O.C, Brian Rice, Tøsedrengene, Peter A.G., Kongsted, Kato, Lis Sørensen og mange flere. 

Live-musik

En anden sikker vinder der sætter gang i festen, er live-musik. Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige band, der afspejler dine gæsters musiksmag og passer til anledningen. Vores kunder vælger oftest cover-bands med et repertoire fra 80’erne, 90’erne, 00’erne og det nye. Udover coverbands kan vi være behjælpelige med indslag som Jazz og Klassisk og derudover originale artister som Zididada, Peter A.G., Lis Sørensen og mange flere.

Når du booker os, varetager vi

Kontraktudarbejdelse

Tidsplaner & afviklingsplaner

Booking af korrekt lyd og lys, tilpasset venue, gæsteantal, artist m.m.

Håndtering af tech-rider (produktionskrav fra artist)

Den direkte kontakt til venue

Afviklingsansvarlig til arrangementsafvikling

Det siger vores kunder

50-års fødselsdag (Kirsten Tegner)
”Fra første gang jeg kontaktede jer, har jeg fået en super god service. I er hurtige til at svare og meget høflige i jeres sprogbrug. Jeg valgte Daniella som DJ, fordi hun er en af de få kvindelige DJ´s i Danmark. Og hold da op, Daniella er virkelig den bedste DJ jeg nogensinde har mødt. Hun spillede lige præcis den musik vi gerne ville høre. Dansegulvet var ikke tomt på noget tidspunkt. Daniella har en meget dejlig udstråling, og hun er super professionel.”
Bryllup (Jens Yde & Anne Cathrine Collet Yde)
”AHP Artist leverede fantastiske lydrammer med Michael Rune og DJ til vores bryllupsreception på Katholm Gods i maj 2013. Alt gik som planlagt fra første drøftelser til selve eksekveringen. Vi har fået mange rosende ord fra gæster om den gode stemning Sax & DJ gav til receptionen i parken. Vi kan på det varmeste anbefale AHP Artist og har allerede gjort det.”
Bryllup (Maria & Casper Nygaard Munch)
”Efter et netop overstået Bryllup den 17 august 2013 på Gl. Avernæs, kan vi med de varmeste ord anbefale AHP Artist. Vi har nødt deres musik fra start til slut og tænker tilbage på festen med det største smil. Allan på percussion, Michael Rune på sax og Anders som DJ overgik vores forventninger med stil. De spillede både til vores reception samt under festen og vi er fulde af beundring for deres talent. De var med til at gøre vores dag uforglemmelig og spiller helt sikkert til vores næste fest.”
40-års fødselsdag (Linda & Jacob Blomberg)
”FANTASTISK – DJ Anders Ponsaing og saxofonist spillede op til 40-års fødselsdag. Meget professionelt med lounge musik under maden efterfulgt af fuld musik til dans. Anders Ponsaing og Saxofonist – et fantastisk makkerpar – gav den fuld power og løftede festen til skyerne. TAK til Allan (AHP Artist) for en helt igennem fantastisk oplevelse.”

AHP Artist er specialister indenfor

 • DJ’s
 • Add on: Saxofon, Guitar, Percussion, Vocal
 • Klubnavne
 • Koncertnavne
 • Livemusik
 • Kendte solister
 • Solomusikere
 • Stand up

AHP Artist Samarbejdspartner

AHP Artist har igennem årene skabt et netværk af professionelle samarbejdspartnere, som ligeledes kan være behjælpelige med at løfte jeres event til nye højder. Her kan blandt andet nævnes:

 • Professionelle fotografer
 • Professionel Catering-leverandører
 • Professionelle Bartendere

Referenceliste

TV2, Nox Network, Nordea, Bestseller, Lego, Danske Bank, DOK5000, Fynske Medier, Herstal, Novo Nordisk, Odense Kommune, Aabenraa Kommune, Oure Sport & Performance, Exhausto og mange flere.